Дрвјата

Засадување и нега на кожа Skumpiya во предградијата Сорти со фотографии и описи

Кожа скуша, обична скуша, тен сумак се синоними називи за познато растение кое цвета во бујна, мека розова облачност со густи inflorescences. Овој грмушка честопати беше засаден во шумски насади по патиштата за време на Советскиот Сојуз, а убавицата нè прави среќни во пролетта кога се возиме по автопатите.

Прочитај Повеќе